Пісна котлета де-воляй з картоплі

Ингредиенты:
  • Картопля — 2 шт
  • Капуста квашена — 130 г
  • Вершки пісні — 80 мл
  • Білі гриби, обсмажені дрібними кубиками — 15 г
  • Шампіньйони смажені (слайси) — 10 г
  • Пісний сир чеддер — 25 г
  • Пістне масло — 10 г
  • Грибний відвар — 40 мл
  • Мука — 10 гр
  • Паніровка – 20 г
  • Кубик грибний — за смаком
  • Конкассе з томатів — за смаком
  • Цибуля фрі — за смаком
  • Сибулет — за смаком
  • Сіль, перець — за смаком
Спосіб приготування:

Теплу картоплю очистити, натерти на плівку і надати форму квадрата;

Для грибного фаршу натерти сир і масло, додати обсмажені кубиком білі гриби; розмішати, охолодити;

Сформувати круглу картопляну зразу з грибним фаршем всередині; обваляти в борошні, льєзоні і паніровці, охолодити;

Смажити у фритюрі і довести в духовці 7-10 хвилин;

Капусту квашену злегка промити, протушити, додати вершків (40 мл.);

Для соусу закип’ятити грибний відвар і змішати з гарячими вершками (40 мл.), Додати грибний кубик і смажені шампіньйони, нарізані слайсами;

На подушку з тушкованої капусти викласти котлету. З боків посипати конкасе, цибулею фрі, картоплею пай і сібулетом. Грибний соус подати окремо.